Ștergerea contului

Puteți șterge definitiv contul AlexGuard și toate datele asociate, direct din aplicație.

Pașii

  1. Deschideți aplicația AlexGuard și intrați în Setări.
  2. Apăsați pe rândul Cont, apoi pe Șterge contul.
  3. Confirmați în fereastra care apare. Dacă aplicația cere o autentificare recentă, ieșiți din cont și intrați din nou, apoi repetați pasul.
✓
Ce se șterge Contul dumneavoastră de autentificare, toate datele asociate din cloud (persoane, contacte, scenarii, evenimente) și datele de pe acest telefon. Pentru contul creat cu Apple, se revocă și accesul „Sign in with Apple". Acțiunea nu poate fi anulată.

Nu aveți telefonul la îndemână?

Scrieți-ne la info@mediainfosrl.it, de pe adresa de e-mail asociată contului, și vă ștergem contul manual în cel mult câteva zile lucrătoare.

Vezi și politica de confidențialitate.